Noua Sala de Fitness adaptata complet pandemiei, te asteapta langa Autogara Targu-Jiu

 Noua Sala de Fitness adaptata complet pandemiei, te asteapta langa Autogara Targu-Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

adry-fit-gym

Targu-Jiu este un oras mic cu multe sali de fitness, care pana mai ieri erau adesea pline. Dar pandemia a dat peste cap vietile tuturor, aruncandu-ne pe multi dintre noi in sedentarism si rutina nesanatoasa. CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM rezolva problema, invitandu-ne la MISCARE in conditii de distantare fizica.

Salile de fitness au ramas goale chiar si dupa iesirea din starea de urgenta. Pe de o parte multe sali nu erau pregatite pentru o situatie de acest fel si nu puteau oferi conditii de distantare fizica care sa respecte reglementarile in vigorare, pe de alta parte multi targujieni s-au speriat si au ales sa renunte la mersul la sala de teama infectarii cu noul virus.

Consecintele asupra sanatatii sunt printre cele mai negative, asadar trebuie identificate solutii pentru a putea face sport, in siguranta.

Vrei să ai o imunitate crescuta?

Vino la CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM!

Vrei o minte agera, limpede si eficienta? Vrei ca gandurile tale sa fie mereu in ordine, iar deciziile tale sa fie dintre cele mai corecte? Vrei sa fii mereu cu zambetul pe buze?

Vino la sala CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM!

Atunci ai nevoie de un corp sanatos si bine modelat. MENS SANA IN CORPORE SANO, este vechiul dicton latinesc care astazi pare mai adevarat decat a fost vreodata. Avem nevoie de miscare pentru a ramane sanatosi si pentru a tine virusii departe. Miscarea, ne ajuta nu doar sa aratam bine, ci sa fim si mai puternici. Medicii spun ca miscarea stimuleaza sistemul imunitar, ajutandu-ne sa facem fata provocarilor sezonului rece, asadar nu fugi de miscare.

Miscarea de cel putin 3 ori pe saptamana si alimentatia sanatoasa, rationala trebuie sa faca parte din viata noastra. Iar CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM va ajuta sa faceti miscare in deplina siguranta.

La CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM poate veni oricine!

CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM se adreseaza iubitorilor de miscare si sport, punand la dispozitia tuturor sali de forta, cardio, aerobic si chiar karate, intrucat in aceeasi incinta functioneaza DRAGON CLUB. Fiecare dintre acestea este adaptata conditiilor impuse de pandemie si este echipata corespunzator.

Tot ce trebuie să faci este să participi la cursurile CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM situata pe Str. Oltetului, langa Autogara Targu-Jiu. Aici poti face miscare în conditii de siguranta, intr-un spatiu extrem de generos.

Noua locatie – amenajata pe 4 nivele: parter, 2 etaje si mansarda – este dotata cu echipamente moderne si performante.

Fa sport la CLUB DRAGON & ADRY FIT GYM in deplina siguranta si la cel mai bun pret din oras!

Cursurile de AEROBIC, se desfasoara de luni pana vineri de la orele 18.00, iar costul abonamentului este de 100 de lei.
Sala de FORTA este functionala de luni pana duminica, iar abonamentul costa 50 de lei. Pentru un abonament care include CARDIO costul se ridica la 80 de lei.
Iubitorii de KARATE pot veni la DRAGON CLUB luni, miercuri si vineri de la orele 19.00, in schimbul unui abonament de 100 lei.

Nu lasa pandemia sa-ti strice planurile si VINO LA SALA!

Programeaza-te la 0770448918 sau intra pe ADRY FIT GYM !

fitness-gym

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare