Noi statii de incarcare pentru masini electrice in Targu Jiu

 Noi statii de incarcare pentru masini electrice in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Administratia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul propriu un dosar acceptat depus de Primaria Municipiului Targu Jiu, in valoare de 764.203 RON, in cadrul Programului Statii de reincarcare pentru vehiculele electrice in municipiile resedinte de judet.

Pana acum, in cadrul acestui program au fost aprobate in total 23 dosare in valoare de peste 33,8 milioane RON pentru un numar de 186 statii de reincarcare cu un numar de 390 puncte de reincarcare rapida aferente.

Au inceput lucrarile pentru realizarea celor 4 statii de incarcare pentru autovehicule electrice. Este un proiect cu finantare din Fondul de Mediu, in valoare de 764.203 lei. Cele 4 statii sunt amplasate in intersectia bulevardului Ecaterina Teodoroiu cu strada Vulcan, intersectia strazilor 14 Octombrie si Plevnei, intersectia strazilor Nicolae Titulescu si Garii si in zona insulitei de pe Jiu.

In acest moment sunt in desfasurare lucrarile la fundatii, urmand amenajarea celor doua locuri de parcare aferente fiecarei statii si efectuarea bransamentelor la reteaua electrica.Ne alaturam localitatilor care au facut deja pasi importanti in aceasta directie si incurajam, in acest fel, folosirea mijloacelor de transport nepoluante”, a declarat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare