Noi investitii la Colegiul National „Spiru Haret”

 Noi investitii la Colegiul National „Spiru Haret”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat ca municipalitatea a reusit sa atraga, prin PNRR, o suma de peste 7 milioane RON, necesara continuarii investitiilor la Colegiul National ”Spiru Haret”.

Peste 7 milioane de lei pentru Colegiul National „Spiru Haret”, prin PNRR!

(…) La „Spiru Haret”, corpurile de cladire destinate cursurilor au fost deja reabilitate printr-o investitie in valoare de 8 milioane de lei prin PNDL. A venit randul caminului, cantinei si salii de sport.

Caminul, o constructie executata in anul 1972, va suporta o serie de interventii ample, ce constau in izolarea termica a cladirii, schimbarea tamplariei, izolarea termica a podului, a tavanului de la subsol, instalarea de corpuri de iluminat tip LED si a senzorilor de prezenta, instalarea de panouri fotovoltaice pe o suprafata de 165 mp, instalarea de panouri solare termice, instalarea unor sisteme de monitorizare si control pentru instalatia de incalzire care va fi si ea reabilitata si instalarea de sisteme de ventilare cu recuperare de caldura.

Sala de sport si cantina functioneaza intr-o cladire construita in anul 1997 si vor beneficia de aproximativ aceleasi lucrari si dotari. (…)”, a declarat Romanescu pe un site de socializare.

Primarul a mai punctat faptul ca unitatea de invatamant mentionata este una fanion a municipiului Targu Jiu si, odata cu aceste investitii, devine si una dintre cele mai moderne.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare