Noi aparate de ventilatie la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

 Noi aparate de ventilatie la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Primarul Marcel Romanescu a anuntat ca Primaria Targu Jiu a alocat 600.000 RON pentru cumpararea a 6 aparate de ventilatie, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Am identificat sumele necesare pentru achizitionarea aparaturii de care Spitalul Judetean are nevoie in lupta cu epidemia de coronavirus. La solicitarea conducerii spitalului si in urma discutiilor cu presedintele Consiliului Judetean, cel care administreaza spitalele din Targu Jiu, vom aloca suma de 600.000 lei (6 miliarde de lei vechi) cu care se vor achizitiona 6 aparate de ventilatie.

Vom continua sa ne implicam direct, asa cum am mai facut-o, chiar daca spitalele nu ne apartin, pentru ca de serviciile lor beneficiaza si cetatenii municipiului Targu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu pe un site de socializare.

In acelasi timp, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu au fost demarate procedurile de avizare si lucrarile de inceput pentru amenajarea unui laborator de testare si diagnosticare a pacientilor suspecti de noul coronavirus. Linia completa va fi cumparata cu ajutorul unui grup de oameni de afaceri din Targu Jiu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare