Nestle Romania si Junior Achievement lanseaza un program de educatie antreprenoriala pentru tineri

 Nestle Romania si Junior Achievement lanseaza un program de educatie antreprenoriala pentru tineri
Distribuie sa vada si prietenii tai

Junior Achievement si Nestlé lanseaza un nou proiect de educatie pentru orientarea profesionala a celor tineri, in cadrul caruia se vor desfasura activitati educationale de tip „learning by doing” si „project based”, bazate pe dialog si studii de caz, webinarii de dezvoltare personala si orientare in cariera si interactiuni cu voluntarii companiei, in activitati de tip virtual job-shadowing. 

Concepute pentru a veni in sprijinul tinerilor cu informatiile necesare despre etapele necesare dobandirii succesului profesional si pentru a facilita interactiunea acestora cu o piata a muncii in continua schimbare, activitatile din cadrul proiectului au rolul de a contribui la dezvoltarea cunostintelor elevilor si la exersarea abilitatilor de viata potrivite luarii unor decizii informate pentru viitor.

Suntem bucurosi sa semnam acordul pe parteneriat cu Junior Achievement Romania si sa ajutam impreuna 400 de tineri de liceu prin activitati, webinarii si evenimente dedicate alaturi de voluntarii Nestlé Romania. La nivel european exista deja o colaborare de trei ani intre Nestlé, Alliance for Youth, Ernest & Young si Junior Achievement Europe, in urma careia 550 de studenti au obtinut calificarea internationala pentru abilitati antreprenoriale. Pentru a confirma inca o data promisiunea de a sprijini si investi in tanara generatie, anul acesta Nestlé a lansat angajamentul de a oferi 20.000 de noi oportunitati de angajare, programe de ucenicie si stagii in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord pana in 2025. Nestlé are grija ca tinerii sa fie pregatiti pentru ziua de maine, pentru ca un viitor mai verde si mai bun incepe cu tinerii!”, spune Loredana Gilmeanu, SEM HR Business Partner & Country Lead Nestlé Romania.

Prin participarea la proiect, elevii au acces gratuit la informatii si contexte educationale si economice actuale, ce contribuie la formarea lor ca viitori adulti/angajati si vor putea participa la un eveniment online – Innovation Day, un workshop cu format interactiv, ce reuneste echipe de tineri care primesc o tema-provocare si au astfel ocazia sa-si antreneze gandirea creativa pentru a gasi solutii inovatoare, de imbunatatire a unor situatii inspirate din realitatea cotidiana.

Junior Achievement Romania a fost fondata in anul 1993 si este parte a JA Worldwide USA si JA Europe. Junior Achievement este cea mai mare organizatie internationala de educatie antreprenoriala, economica, financiara si STEM, de orientare profesionala, sanatate si dezvoltare a abilitatilor pentru viata, programele sale fiind urmate in 40 de tari din Europa si peste 100 din lume.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare