MOVEOS Rovinari produce combinezoane medicale si halate de vizitare

 MOVEOS Rovinari produce combinezoane medicale si halate de vizitare
Distribuie sa vada si prietenii tai

Compania MOVEOS si-a reorientat productia catre halate de vizitare si combinezoane de lucru, de care cadrele medicale au mare nevoie in lupta cu epidemia de COVID-19. Materia prima provine din Republica Moldova, compania din Rovinari fiind unic importator.

Fabrica de centuri de siguranta auto din Rovinari produce, din aceasta saptamana, mii de combinezoane medicale si halate de vizitare, zilnic, a anuntat primarul orasului, Robert Filip.

Din discutiile purtate cu managerii companiei, am aflat ca au in curs de certificare sanitara si materialele pentru productia de masti medicale. Pana la debutul pandemiei, in fabrica MOVEOS de la Rovinari se produceau centuri de siguranta auto. Pentru ca angajatii sa nu fie trimisi in somaj tehnic si ca sa se suplineasca necesarul de echipamente de protectie de pe piata, conducerea companiei si-a recalificat salariatii si iata-i, acum, producand ceea ce este necesar mai mult ca oricand„, a scris Robert Filip pe o pagina de socializare.

Preturile de vanzare au fost stabilite in asa fel incat compania sa nu iasa in pierdere, si nu s-a vizat niciun fel de profit.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare