Momente Divine – succesul unei afaceri de familie

 Momente Divine – succesul unei afaceri de familie
Distribuie sa vada si prietenii tai

“Indeplinim vise prin flori”

In 2013 pe piata organizarii evenimentelor din Gorj, a aparut un concept inedit, pus in aplicare de catre Stan Lucian, absolvent al Facultatii de Matematica Informatica din cadrul Universitatii Craiova, alaturi de mama sa, Marcela Stan–un florist pasionat si specializat in arta design-ului floral. Workshop-urile si seminariile tinute de catre designeri internationali precum Andreea Stor (Presedinte AFR – Asociatia floristilor Romani) si Alina Neacsa ( Flori cu fitze Academy), sunt doar cateva dintre evenimentele la care s-a specializat. Impreuna au reusit sa aduca zambete de fericire si uimire pe fata tuturor clientilor, avand deja sute de evenimente diverse in portofoliu.

MOMENTE DIVINE creioneaza solutii florale inspirate, creative si, mai ales, potrivite evenimentului pe care il construiesc alaturi de clienti.

Fiecare eveniment spune o poveste unica si personalizata, per ansamblu si in detalii care trebuie sa fie coerente intre ele, pentru ca protagonistii sa simta ca evenimentul acela este „despre ei”.

Gorjbiz: Ce anume v-a inspirat in crearea proiectului si cat de greu a fost de realizat?

Momente Divine: Ne-am dorit sa facem oamenii fericiti prin munca noastra. Sentimentul resimtit atunci cand oamenii ne apreciaza creatiile si considera ca le-ai materializat dorintele, este inegalabil.

Cum noi am fost prima agentie full-service din judet, ne-am permis sa fim originali, indrazneti si surprinzatori.

Fugim de clisee si credem ca aranjamentele florale trebuie abordate cu originalitate, de la compozitie, forma si pana la locul in care sunt amplasate.

Gorjbiz: Cum a evoluat piata gorjeana in domeniu din 2013 pana acum?

Momente Divine: In primii 3 ani Momente Divine a evoluat spectaculos. Am avut o crestere foarte puternica, fapt ce ne-a incurajat ca timp de 5 ani, sa reinvestim tot profitul realizat. Pentru noi nu exista cuvantul NU in vocabular. Am pus in practica dorintele clientilor, respectandu-ne mereu promisiunile, chiar cu riscul de a iesi in pierdere.

Gorjbiz: Ce fel de aranjamente oferiti clientilor?

Momente Divine: Am livrat mereu aranjamente proaspete, in ciuda tendintei aparute in ultimii 2 ani de a inlocui naturaletea cu flori artificiale (de hartie, de sapun). Ramanem fideli elegantei florilor naturale, de calitate, prestand servicii de cea mai inalta calitate, fara a cadea in plasa mirajului unui castig rapid si fara prea mult efort.

Gorjbiz: Care este secretul reusitei in colaborarile familiale?

Momente Divine: Secretul reusitei sta in lupta de idei pe care o ducem zilnic si care duce la sedinte prelungite de brainstorming. Doar printr-o comunicare reala, flexibilitate si o foarte buna organizare a sarcinilor reusim sa facem fiecare eveniment DIVIN.  

Gorjbiz: Ce fel de oferte aveti pentru segmentul de business?

Momente Divine: Piata de business din zona noastra este foarte redusa ca volum. Din pricina minimizarii costurilor in toate domeniile, foarte putini aloca buget pentru un decor floral pe care sa il amplaseze in biroul sau holul unitati.

In schimb, avem numeroase solicitari pentru aranjamentele din baloane, pentru evenimente precum inaugurari de magazine/spatii comerciale, serbari/celebrari.

Mai nou avem posibilitatea de a decora spatiile de birouri si cu licheni (Muschi stabilizati) si gradini verticale care aduc un plus de naturaletel spatiului in care se afla, improspatand in acelasi timp si aerul din incapere. Dar, putem livra totodata si flori pentru birouri sau comisioane.

Suntem singurii care oferim mentenanta pentru arcada de baloane si garantie de durabilitate.

Pentru un plus de originalitate, ne putem mandri ca suntem singurii din zona Olteniei care livreaza aranjamentele imbracati in costume de epoca.

Puteti sa la vizionati lucrarile pe :
website-ul lor – www.momentedivine.com

Facebook – Momente Divine

Instagram – Momente Divine

Pintrest – Momente Divine

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare