MIRFO – Cea mai mare uzina din Targu-Jiu si-a lansat de curand noul site

 MIRFO – Cea mai mare uzina din Targu-Jiu si-a lansat de curand noul site
Distribuie sa vada si prietenii tai

GorjBiz sustine mediul de afaceri gorjean si se implica activ in promovarea acestuia in mediul digital. Un bun exemplu in acest sens il constituie proiectul de realizare si optimizare al noului site MIRFO – nume emblematic in industria grea romaneasca. Singurul producator targujian de masini-unelte speciale, cu o vechime de peste 40 de ani in domeniu, si-a lansat de curand noul site. De peste 4 decenii MIRFO ofera servicii de inalta calitate in domeniul confectiilor metalice sudate si al prelucrarilor mecanice prin aschiere.

Pe masini universale realizam produse unicat !

slider-mirfo-hala

Sub aceasta deviza, Departamentul de Proiectare al MIRFO a conceput si realizat de-a lungul timpului produse unicat. Acestea s-au adresat industriilor: aeronautica, auto, feroviara, navala, metalurgica si nu numai.

Creativitatea si profesionalismul desavarsit al inginerilor completeaza cu maiestrie unicitatea si complexitatea produselor concepute in cadrul Departamentului de Proiectare al MIRFO.

Echipa de proiectanti ai MIRFO proceseaza documentatii complexe si sa executa lucrari cu un grad ridicat de complexitate.

Inca de la infiintarea uzinei, produsele realizate in orasul nostru, au fost destinate exportului. Mari companii de pe tot globul, i-au acordat incredere pentru conceperea si fabricarea a numeroase tipuri de masini-unelte speciale si echipamente complexe :

  • Prese hidraulice;
  • Prese mecanice;
  • Foarfeci ghilotina hidraulice;
  • Masini de injectat mase plastice;
  • Diverse masini speciale.

presa-hidraulica-cu-dublu-efect-PH-2-3000-2

Portofoliul MIRFO este unul de invidiat

Mai mult decat atat, MIRFO a strans un portofoliu important de proiecte unicat, cu care orice producator de masini-unelte speciale s-ar mandri. Un astfel de proiect este fabricarea unei masini de curbat tevi MCT 1400. Proiectul a reprezentat o premiera europeana la vremea aceea, masina intinzandu-se pe 70 m L si avand o greutate totala de 500 tone. Destinatia masinii era aceea de a curba tevi cu diametrul de pana la 1400mm, ≠60mm.

Un alt proiect remarcabil a fost realizat pentru domeniul aviatic.  Este vorba despre realizarea unei masini de format borduri de atac. Produsul fabricat pentru ROMAERO SA inainte de 1989, functioneaza si astazi, dupa modernizarea efectuata tot in cadrul MIRFO in anul 2005.

MIRFO tine pasul cu vremurile si lanseaza un nou produs

 Ultimele decenii au fost marcate de o crestere substantiala a cererii si deci si a ponderii de structuri mecanice sudate si prelucrate realizate in cadrul fabricii. Acestea sunt executate fie pe baza documentatiei beneficiarilor, fie conform proiectelor concepute in uzina.

Dar, alaturi de acest tip traditional de produse, o cerere tot mai mare vine dinspre sectorul constructiilor. In acest domeniu, mai mult decat in altele, avansul tehnologic a pus o presiune mare pe constructori. Nevoia de mobilitate, dar si de economisire a timpului si banilor au revolutionat acest sector. Aceasta a dus la o reorientare a acestora catre noi materiale si tehnici de constructie.

CONTAINERELE METALICE MODULARE – reprezinta un produs inovator in domeniu. Iar MIRFO este azi unul dintre producatorii de containere metalice modulare din panouri termoizolante.

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra, dar si despre produsele MIRFO, te invitam sa ne vizitezi pe www.mirfotools.ro !

containere-mirfo-10

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare