Ministerul Educatiei anunta meditatii gratuite in scoli

 Ministerul Educatiei anunta meditatii gratuite in scoli
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat un program prin care elevii vor putea beneficia de ore de meditatii gratuite in scoli.

Un alt plan: suntem in negocieri cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Vrem sa continuam programul de ore de recuperare, programul national de ore remediale pe intreg parcursul anului scolar 2021-2022. Pentru asta avem nevoie de resurse pentru plata profesorilor. Este absolut obligatoriu sa continuam acest proces de recuperare, stiut fiind ca – am responsabilitatea unui ministru – chiar si asa, derulandu-se mult mai bine la anul decat s-a derulat anul acesta, nu vor putea fi recuperate toate pierderile prin acest program national”, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Cimpeanu a dezvaluit care sunt subiectele care se afla pe masa discutiilor dintre Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii, in contextul pandemiei si noului an scolar:

In momentul de fata, pe masa discutiilor dintre Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii se afla masura testarii, in cazul in care prezinta simptome specifice. Acesta este stadiul acum.

(…) Deciziile difera de la stat la stat. Sunt state in care se discuta de o testare periodica a personalului din scoli”, a punctat ministul.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare