Ministerul Dezvoltarii a semnat ordinul pentru constructia unui bazin de inot in Targu Jiu

 Ministerul Dezvoltarii a semnat ordinul pentru constructia unui bazin de inot in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primarul Marcel Romanescu a anuntat ca ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, a semnat finantarea pentru realizarea unui bazin de inot acoperit in centrul orasului. Investitia este estimata la aproximativ 2 milioane de euro.

Am o veste extraordinara pentru municipiul Targu Jiu. A fost semnat ordinul de ministru privind asigurarea finantarii pentru bazinul de inot acoperit ce se va construi langa stadion. Proiectul, a carui valoare este de aproximativ 2 milioane de euro, prevede construirea unui bazin acoperit cu scop didactic, in centrul municipiului, chiar langa noua arena sportiva. Documentele au fost depuse de anul trecut la Ministerul Dezvoltarii si asteptam doar sa se emita ordinul ministrului sa ne putem apuca de treaba. De remarcat buna colaborare pe care o avem cu noul ministru al Dezvoltarii, Ion Stefan, cel care ne-a promis spre sfarsitul anului trecut ca vom primi finantarea pentru acest proiect. Ii multumesc domnului Ion Stefan si sunt convins ca, in acest fel, proiectele noastre se vor implementa mult mai rapid de acum inainte”, a declarat primarul Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Noul bazin de inot va fi construit in imediata apropiere a Stadionului Municipal, recent modernizat cu aproximativ 25 de milioane de euro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare