MG Electric Automation

 MG Electric Automation
Distribuie sa vada si prietenii tai

MG Electric Automation este o societate comercială cu capital româno-italian, specializată în automatizări industriale precum şi în  proiectare şi execuţie de instalaţii electrice civile şi industriale, infiinţată în 2006.

Societatea se bazeaza pe o echipă de profesionisti tineri, dinamici şi responsabili,  cu o experienţă solida pe segmentul automatizărilor industriale. Experienţa a fost dobandita în diverse sectoare, precum mașini automate de ambalare a produselor alimentare, cosmetice și farmaceutice. Dar si in sectoarele maşini automate de rectificat, roboţi industriali şi sisteme automatizate în general.

In portofoliul MG Electric Automation, intra nume importante la nivel mondial in design-ul și construcția de mașini automate industriale.

Ascensiunea constanta an de an, a fost posibila doar raspunzand tuturor solicitarilor din domeniu, indiferent de dificultatea sau amploarea lor.

MG Electric Automation detine abilitățile și viziunea necesară pentru a îmbina tehnologia cu soluțiile pentru business. Automatizarea ridică calitatea produselor precum și productivitatea proceselor. Totul converge spre o reducere corespunzătoare a costurilor pentru resursele umane folosite.

Societatea noastra răspunde exigentelor clienților noștri și tendinței pieței cu structura și personalul nostru bine pregătit, atât pe parte electrică și mecanică cât și pe parte de software.

MG se ocupa de implementarea, instalarea, punerea în funcțiune, testarea și întreținerea mașinilor și sistemelor automate, atât pentru producători, cât și pentru clienții finali. 

Toate acestea permit MG sa ofere azi un pachet complet de servicii pentru firmele constructoare de mașini și instalații automate. De asemenea putem oferi proiectarea și execuția de instalații electrice civile și industriale.

MG  Electric  Automation garantează calitatea  serviciilor  oferite  în  conformitate  cu condițiile  specifice,  executate  pe  o  perioadă stabilită  cu  beneficiarul. De asemenea asigura  service, garanție   și   post   garanție   pentru   serviciile executate.

MG  Electric  Automation răspunde întotdeauna cerinţelor pieţei aflate într-o continuă evoluţie, cu competență, servicii şi echipamente de ultimă oră.

In acest sens, MG se afla in plin proces al dezvoltarii unui compartiment pentru achiziția și vânzarea de materiale electrice pentru industria automatizărilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Galerie:Postari asemanatoare