Metoda de plata online pentru pasapoarte si permise de conducere

 Metoda de plata online pentru pasapoarte si permise de conducere
Distribuie sa vada si prietenii tai

Platile pentru pasapoarte, permise de conducere, certificate de inmatriculare si autorizatii provizorii vor putea fi achitate prin platforma Ghiseul.ro.

Potrivit unui comunicat transmis astazi de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, in cadrul ultimei sedinte de Guvern a fost adoptata ordonanta de urgenta prin care au fost extinse categoriile de servicii publice a caror plata poate fi realizata prin platforma online Ghiseul.ro.

Cu 2 saptamani in urma, ghiseul.ro dobandea capacitatea de a procesa toate platile pentru serviciile comunitare de utilitate publica. Peste 10 noi categorii de plati au fost adaugate in platforma. Astazi, am adus mai aproape de cetateni o serie de servicii publice foarte importante si foarte solicitate. Prin interconectarea sistemelor Ministerului Afacerilor Interne – Directia Generala de Pasapoarte si Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor – cu sistemul informatic al Companiei Nationale „Imprimeria Nationala” S.A. si al Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, vor fi considerabil reduse procedurile necesare pentru eliberarea acestor documente, iar cetatenii vor scapa de hartiile prin care fac dovada platilor si de drumurile inutile intre institutii”, a declarat Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

Prin Ghiseul.ro se pot plati impozite si taxe stabilite de institutiile publice inrolate in sistem precum si amenzi contraventionale cu deducerile aferente platii in 15 zile calendaristice. De la inceputul lunii aprilie, si platile pentru CAS, CASS si impozitul pe venit, aferente declaratiei unice pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si intreprinderi individuale se pot achita online prin aceasta platforma.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare