„Meet me in the garden”, expozitie de pictura, la Muzeul National „Constantin Brancusi”

 „Meet me in the garden”, expozitie de pictura, la Muzeul National „Constantin Brancusi”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Muzeul National „Constantin Brancusi” din Targu Jiu va gazdui astazi, 26 iulie, vernisajul expozitiei „Meet me in the garden”, care va prezenta lucrarile artistei Alina Staicu.

Evenimentul va incepe la ora 17:00 si va oferi vizitatorilor oportunitatea de a descoperi si de a se bucura de creatiile artistice ale Alinei Staicu intr-un decor special dedicat artei.

«Meet Me in the Garden» este o metafora pentru legatura omului cu natura, incercarea sa de a se apropia, de a ordona si de a infrumuseta ceea ce-l inconjoara. Este o metafora pentru acel paradis pierdut pe care incercam sa-l reconstruim in viata noastra prezenta. De la gradini realiste sau descriptive pana la gradini imaginare sau abstracte, Meet Me in the Garden este un drum spre un paradis real, posibil, uman. De aceea este un indemn, un enunt imperativ, o intalnire stabilita intr-o gradina imaginara, dar posibila”, au declarat organizatorii.

Alina Staicu (n. 1982) traieste si lucreaza la Cluj-Napoca, Romania. A absolvit Universitatea de Arta si Design, Cluj-Napoca, specializarea Pictura in 2005, Masterat (2007) si Doctorat (2012) si preda in cadrul DSPP din 2013 la aceeasi universitate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare