Meditatii gratuite la matematica pentru elevii din Gorj

 Meditatii gratuite la matematica pentru elevii din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Universitatea Politehnica Timisoara vine in sprijinul elevilor, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregatire la matematica, utile atat pentru cei care doresc sa urmeze una dintre facultatile institutiei, cat si pentru pregatirea examenului de bacalaureat. Chiar daca sunt adresate in special potentialilor sai studenti, indiferent de facultatea pentru care opteaza si independent de forma admiterii, participantilor la cursuri nu li se solicita nici un fel de angajament fata de UPT.

Cursurile, organizate prin Departamentul de Matematica al Universitatii Politehnica Timisoara, se vor desfasura in mediul online.

Lectiile de matematica se organizeaza pana in 5 iunie 2021, in fiecare sambata, incepand cu ora 10:00, online pe Zoom si live pe pagina oficiala de Facebook a Universitatii Politehnica Timisoara.

Pentru inscriere, elevii sunt invitati sa foloseasca formularul disponibil pe site-ul institutiei. Dupa completarea formularului, acestia vor primi link-ul de conectare la platforma Zoom. Inscrierea pe platforma Zoom faciliteaza elevilor posibilitatea de a pune intrebari.

Lectiile vor putea fi urmarite online pe pagina de Facebook a Universitatii Politehnica Timisoara.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare