Mai multe spitale din Gorj implicate în Campania ABC Gorj, oferă consultații GRATUITE în Februarie!

 Mai multe spitale din Gorj implicate în Campania ABC Gorj, oferă consultații GRATUITE în Februarie!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Mai multe spitale din Gorj vor oferi gorjenilor posibilitatea de a-și face diferite tipuri de investigații, gratuit și (fără bilet de trimitere pentru consultul inițial) în cadrul campaniei de Conștientizare și Prevenire a Cancerului, organizată de către Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului, ce are loc anual în data de 4 februarie.

TÂRGU-JIU

Pentru târgujieni vor fi realizate investigații bronhopulmonare, la Spitalul de Pneumoftiziologie “T. Vladimirescu”, Comuna Runcu. ABC Gj asigura transportul pacienților programați pentru consultații.

De asemenea în cadrul Spitalului din Târgu-Jiu, Dna Dr Vlad (medic voluntar) cu sprijinul Managementului Spitalului va oferi consultații, (fără bilet de trimitere pentru consultul inițial), incluzând spirometria.

Programările (fără bilet de trimitere pentru consultul inițial)  încep vineri 03.02.2023, imediat după încheierea conferinței ce va avea loc la Sala de Ședințe a Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu (față în față cu sediul Primăriei), la orele 14:00, și vor continua sâmbăta 04.02.2023 când voluntarii ABC Gorj vor fi între orele 11:00-14:00, pe Str. Victoria (zona pietonală), din Târgu-Jiu, în zona Romarta (actualmente DM).

MOTRU

Programările (fără bilet de trimitere pentru consultul inițial) din Motru se vor realiza cu ajutorul asistenților sanitari comunitari, la numărul de telefon 0253 361 186. Spitalul Municipal din Motru asigura consultații cetățenilor pe specialitățile:

  • pneumologie
  • ginecologie
  • gastroenterologie
  • urologie
  • dermatologie
  • ORL

TÂRGU-CĂRBUNEȘTI

Programările (fără bilet de trimitere pentru consultul inițial) pentru localnici se vor realiza cu ajutorul asistenților sanitari comunitari. În cadrul Spitalului Orășenesc Târgu-Cărbunești se vor efectua investigații pulmonare.

NOVACI

Asistenții sanitari comunitari vor realiza programările (fără bilet de trimitere pentru consultul inițial) pentru consultațiile ce se vor oferi în cadrul Spitalului Orășenesc Novaci:

  • pneumologie
  • ginecologie
  • urologie

De asemenea numărul de telefon al Asociației Bolnavilor de Cancer din Gorj – 0722 859 514 – va fi disponibil tuturor cetățenilor din localitățile menționate, pentru programări și detalii suplimentare asupra campaniei.

Prin campania de conștientizare și pentru depistarea precoce a problemelor de sănătate ce se pot agrava, ABC Gorj facilitează accesul gorjenilor la investigații medicale de specialitate, GRATUIT, eliminând birocrația și timpii lungi de așteptare.

Consultațiile se vor desfășura pe parcursul întregii luni februarie 2023.

Gorjenii sunt așteptați într-un număr cât mai mare!

Toți cei care doresc să susțină activitatea ABC Gorj sunt invitați să o facă.

??????? ???????̧??? ?????????? ?? ?????? ????:
???? ????: ????????????????????????
????? ????????????
? [email protected]
? 0722859514
?Str. Armoniei Nr. 2, Loc. Dragoieni – Mun. Targu-Jiu

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare