Lucrarile la Colegiul National „Spiru Haret” intra in linie dreapta

 Lucrarile la Colegiul National „Spiru Haret” intra in linie dreapta
Distribuie sa vada si prietenii tai

Investitiile la Colegiul National “Spiru Haret” din Targu Jiu sunt in linie dreapta. Societatea care a castigat licitatia da asigurari ca va finaliza lucrarile inainte de termenul stabilit in contract. Investitia se ridica la 9.500.000 RON si este una complexa, fiind vorba de un monument istoric.

Potrivit viceprimarului Aurel Popescu, lucrarile la interior vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2020, pentru ca actul de invatamant sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Lucrarea face parte din proiectele care au primit finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Am vizitat santierul din incinta Colegiului National “Spiru Haret”. Este vorba despre o investitie majora, care se ridica la aproximativ 9.500.000 de lei, realizata la una dintre cele mai prestigioase unitati de invatamant din Targu Jiu. Lucrarea face parte din proiectele la care am lucrat alaturi de colegii din Primaria Targu Jiu inca din 2017 si care a primit finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala. In urma acestei vizite, pot sa va anunt ca modul de lucru decurge foarte bine si este respectat graficul de executie, chiar daca vorbim despre lucrari complexe, la o cladire de patrimoniu. Echipele de muncitori executa lucrari atat la interiorul obiectivului, cat si la exterior, iar in urma discutiilor purtate cu constructorul am incredere ca cel putin lucrarile interioare vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an, pentru ca actul de invatamant sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Pe de alta parte, am promis conducerii Colegiului National “Spiru Haret” ca raman deschis la dialog si i-am asigurat pe toti cei implicati in acest proiect ca impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru ca elevii sa se bucure cat mai curand de aceasta investitie”, a transmis viceprimarul Aurel Popescu.

Cladirea in care functioneaza Colegiul National “Spiru Haret” a fost construita in urma cu 100 de ani si a fost renovata ultima oara in 2003.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare