Lucrarile de extindere a Scolii „Alexandru Stefulescu” au fost finalizate

 Lucrarile de extindere a Scolii „Alexandru Stefulescu” au fost finalizate
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Primarul Marcel Romanescu a anuntat finalizarea lucrarilor de la Scoala ”Alexandru Stefulescu” din Targu Jiu, acolo unde s-a mai construit un corp de cladire cu cinci clase si au fost efectuate ample modernizari.

Lucrarile au fost incepute in anul 2017, iar acum elevii se pot bucura confortul noilor sali de curs. Proiectul de extindere a scolii generale a facut parte din Programul de Dezvoltare Locala, finantat de Ministerul Dezvoltarii Reginale si Administratiei Publice. Valoarea investitiei se ridica la 2.000.000 RON.

Scoala Generala ”Alexandru Stefulescu” a capatat o noua infatisare. Am finalizat lucrarile la acest obiectiv si unitatea de invatamant va primi, de saptamana viitoare, elevii care se pregatesc pentru examenul de Evaluare Nationala.

Lucrarile de modernizare au durat mai mult decat am prevazut initial, fara a fi afectate, insa, cursurile. In decurs de mai bine de un an, am reusit sa modernizam si sa dotam cu tot ceea ce este necesar toate unitatile de invatamant din Targu Jiu, iar sistemul educational de aici se va bucura, in continuare, de toata atentia municipalitatii, pentru ca invatamantul ramane prioritar la Targu Jiu”, a declarat Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare