Lucrari de modernizare la Centrul Militar Judetean Gorj

 Lucrari de modernizare la Centrul Militar Judetean Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Centrul Militar Judetean Gorj va avea o noua fata. Cladirea aflata in reabilitare va fi modernizata in totalitate, suma totala alocata de Consiliul Judetean acestei investitii este de peste 500.000 de lei.

Pana in aceast moment s-a realizat hidroizolarea interioara, finisajele interioare, placarile interioare cu gresie, zugravelile si demontarea sobelor din placi de ceramica. Cladirea in care functioneaza Centrul Militar Judetean Gorj este obiect de patrimoniu, fiind inclusa in Lista monumentelor istorice din Romania”.

Valoarea contractata a lucrarilor de executie este de 540.738 de lei fara TVA, finantarea fiind asigurata din bugetul propriu al Judetului Gorj. Termenul de finalizare si receptionare a lucrarilor de reparatii este estimat pentru luna august a acestui an. In scopul continuarii investitiilor aflate in curs executie, la acest moment, la nivelul Consiliul Judetean Gorj, prin prisma instituirii starii de urgenta la nivel national, au fost transmise operatorilor economici recomandarile si masurile necesare prevenirii raspandirii si reducerii impactului epidemiei COVID-19. Acestora le revine obligatia de a proceda la instruirea echipelor de lucru si punerea in practica a masurilor dispuse”, a declarat Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare