Lucrari aproape finalizate la o gradinita din Targu Jiu

 Lucrari aproape finalizate la o gradinita din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Lucrarile de modernizare si reabilitare de la Gradinita ,,Mihai Eminescu” din Targu Jiu sunt aproape finalizate, in perioada urmatoare, autoritatile locale urmand a face receptia lucrarilor pentru ca micii prescolari sa inceapa noul an scolar in conditii excelente.

A sosit si mobilierul pentru Gradinita „Mihai Eminescu” din Olari. Urmeaza receptia, iar institutia asteapta deja copiii.

Aici am extins spatiile existente cu un nou corp de cladire si am reabilitat vechile spatii. Parintii din zona de Sud a municipiului, care si-au inscris copiii la aceasta unitate de invatamant, vor putea observa lucrarile de calitate si mobilierul nou pe care l-am achizitionat. Cei mici se vor bucura de spatiile generoase si de atentia deosebita a cadrelor.

Investitia se ridica la aproximativ un milion de euro, din fonduri europene, fiind foarte necesara mai ales in contextul regulilor impuse de pandemie. Continuam investitiile in invatamant si punem pe primul loc calitatea. Copiii nostri merita tot ce este mai bun!”, a declarat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu.

Este cea de-a doua gradinita, din zona de sud a municipiului, finalizata pentru promotia curenta.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare