Locuri de munca vacante pentru gorjeni

 Locuri de munca vacante pentru gorjeni
Distribuie sa vada si prietenii tai

AJOFM Gorj, prin intermediul EURES Romania, promoveaza o oferta de 300 de locuri munca sezoniera in agricultura, oferite de un angajator danez in Portugalia si Danemarca, la cules de mazare.

Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori. Se incheie contract direct la ferma,fara intermediari si fara comisioane. Se acorda asistenta in completarea si trimiterea actelor necesare pentru obtinerea dreptului de munca in Danemarca. Se asigura transport saptamanal cu autobuzele companiei la cumparaturi. Exista posibilitatea de a avansa in diferite functii, ca supervisor, conducator de camion/tractor etc. Exista posibilitatea de prelungire a contractului pentru cei care doresc sa lucreze si altfel de munci dupa terminarea sezonului de mazare”, au transmis reprezentantii AJOFM Gorj.

Termen limita de aplicare este 15.01.2021 si informatii suplimentare privind aceasta oferta se obtin la serviciul EURES din cadrul AJOFM Gorj din Targu Jiu sau la numar de telefon telefon 0253 211 568.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare