Licitatie pentru inchirierea spatiilor de la Stadionul Municipal din Targu Jiu

 Licitatie pentru inchirierea spatiilor de la Stadionul Municipal din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Spatiile comerciale de tip open space amenajate la cele patru etaje din incinta complexului de la stadionul din Targu Jiu, de peste 400 de metri patrati la fiecare etaj, au fost scoase la licitatie.

Marcel Romanescu a anuntat pe un site de socializare ca Primaria Targu Jiu organizeaza licitatie publica pentru inchirierea spatiilor de la Stadionul Municipal, recent modernizat.

Astfel, primarul ii indeamna pe agentii economici atat din oras, cat si din alte zone, sa se inscrie la licitatie. Data limita de depunere a ofertelor este 2 iunie 2020.

Incurajez agentii economici sa se inscrie la licitatiile pe care le demaram pentru inchirierea spatiilor de la Stadionul Municipal. Vorbim de spatii administrative si comerciale noi, situate in cea mai frumoasa zona a municipiului Targu Jiu.

Pentru inceput, organizam licitatia pentru suprafetele open space amenajate la cele patru etaje din incinta complexului de la stadion, de peste 400 de metri patrati la fiecare etaj. Asiguram toate conditiile de transparenta, data limita de depunere a ofertelor fiind 02.06.2020.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Primariei Municipiului Targu Jiu”, a declarat edilul.

Peste 12.000 de locuri are stadion de la Targu Jiu. Arena este clasificata la patru stele si poate gazdui chiar si meciuri din semifinalele UEFA Europa League.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare