Liceul Tehnologic Barsesti, sustinut financiar de Ministerul Agriculturii

 Liceul Tehnologic Barsesti, sustinut financiar de Ministerul Agriculturii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat ca va aloca pana la sfarsitul acestui an, 10 milioane de lei pentru sustinerea unui numar de 56 de licee cu profil preponderent agricol, printre care se afla si Liceul Tehnologic din Barsesti.

MADR se afla in plin proces de semnare a contractelor de finantare pentru investitii specifice si asigurarea unor cheltuieli materiale pentru un numar de 56 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol. (…) Prin implementarea masurilor cuprinse in contractele de finantare, MADR vizeaza dezvoltarea invatamantului liceal agricol romanesc, avand ca scop realizarea obiectivului de intinerire si profesionalizare a fortei de munca din agricultura. Sustinerea financiara, prevazuta in contractul de finantare, se realizeaza in baza unui Program anual de investitii specifice activitatii de invatamant in domeniul agriculturii„, se mentioneaza intr-un comunicat al MADR.

Valoarea totala a finantarii proiectului va fi de 10 milioane de lei si se realizeaza in baza unui program anual de investitii specifice activitatii de invatamant in domeniul agriculturii.

Banii vor fi folositi pentru asigurarea de cheltuieli materiale, precum si pentru investitii specifice. De asemenea, sunt prevazute modernizarea internatelor, dotarea laboratoarelor, echipamentelor agricole, modernizarea plantatiilor viticole, pomicole, a serelor si reinnoirea solariilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare