Lemn Eco Natural

 Lemn Eco Natural
Distribuie sa vada si prietenii tai

Lemn Eco Natural este un Start-Up infiintat in anul 2019, care se distinge intre producatorii autohtoni de mobila din lemn masiv, prin realizarea unei simbioze intre modern si traditional, pentru crearea unei game diversificate si deosebite de mobilier cu personalitate.

Societatea Lemn Eco Natural are sediul in orasul Tismana, sat Gornovita, strada Mohoinea nr 49, judetul Gorj, la 7 km de drumul national 67 si 32 de km de municipiul Tirgu Jiu. 

Obiectul  principal de activitate consta in confectionarea mobilei pentru interior si exterior, personalizata, la cerere, prin adaugarea unor elemente sculpturale cu motive traditionale locale, din urmatoarele tipuri de sculptura: sculptura in relief, sculptura bizantina si sculptura simpla (caneluri taiate si adancituri cu diferite forme si dimensiuni). 

Servicii

Lemn Eco Natural ofera clientilor individuali, dar si celor care detin afaceri, mobilier de lemn masiv, de inalta calitate, personalizabil, destinat utilizarii interioare sau exterioare.

Categoria mobilierului de interior include o gama variata de scaune, mese, birouri, comode, paturi, canapele si dulapuri. 

Pentru exterior, va oferim modele deosebite de bancute, scaune pentru terase, sezlonguri pentru plaja/piscina si o gama variata de mobilier decorativ.

Lemnul utilizat in cazul ambelor categorii de produse, este tratat si protejat cu solutii ecologice si prietenoase cu mediul. 

 

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Oras Tismana, sat Gornovita, strada Mohoinea nr 49Postari asemanatoare