Lansarea Website-ului www.abcgorj.ro – o fereastră deschisă către speranță și sustenabilitate

 Lansarea Website-ului www.abcgorj.ro – o fereastră deschisă către speranță și sustenabilitate
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj (ABC Gorj) anuntă cu bucurie lansarea oficială a website-ului său, www.abcgorj.ro –  un pas important către o conectare mai profundă cu comunitatea, ce oferă totodată o sursă esențială de informații și sprijin. Această inițiativă digitală a fost posibilă datorită colaborării de succes cu Web Logistics, o agenție specializată în dezvoltare web și marketing, care a fost alături de ABC Gorj în ultimii doi ani.
La începutul anului 2022, când echipa de profesioniști de la Web Logistics și Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj (ABC Gorj) și-au intersectat drumurile, a luat naștere un parteneriat dedicat sprijinirii pacienților oncologici din Gorj. Înțelegând importanța eforturilor depuse de ABC Gorj în sprijinul comunității, echipa Web Logistics a decis să se alăture acestei misiuni nobile, conștientă de nevoile și provocările cu care se confruntă gorjenii afectați de cancer.
Energia și devotamentul ambelor părți au stat la baza unei colaborări solide care a culminat cu realizarea website-ului www.abcgorj.ro. Acest instrument esențial reprezintă și o punte virtuală care facilitează comunicarea și conectarea ABC Gorj cu comunitatea.
La prima întâlnire dintre Web Logistics și ABC Gorj, echipa de la Web Logistics a prins imediat înțelesul profund al misiunii ABC Gorj și a văzut oportunitatea de a contribui la eforturile de a ajunge la cât mai mulți gorjeni afectați de cancer. În această perioadă, s-a cristalizat convingerea că solidaritatea și implicarea activă pot face diferența în viețile celor care se confruntă cu această grea încercare.

Lansarea website-ului www.abcgorj.ro marchează un moment important pentru ABC Gorj

ABC Gorj își lansează căsuța virtuală cu ocazia Zilei Mondiale a Luptei împotriva Cancerului marcată anual pe data de 4 februarie, tocmai pentru a arăta consecvență și perseverență în nobilul său țel, acela de a ajuta cât mai mulți gorjeni să stea departe de nemiloasa boală numită cancer, dar și de a le fi sprijin celor care din păcate au fost depistați cu cancer. Website-ul www.abcgorj.ro este o fereastră virtuală ce oferă o incursiune detaliată în activitatea desfășurată de ABC Gorj în ultimii doi ani. Aici, vizitatorii pot descoperi angajamentul ABC Gorj în susținerea bolnavilor de cancer și promovarea drepturilor acestora.
Pe website-ul www.abcgorj.ro, vizitatorii sunt invitați într-o călătorie informativă și mobilizatoare, având acces la informații utile despre cancer și cum poate fi prevenit. Tot aici utilizatorii vor putea cunoaște și medicii specialiști din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Gorj. Acest aspect oferă utilizatorilor o perspectivă mai apropiată asupra experților implicați în îngrijirea pacienților oncologici din Gorj.
Un element distinctiv al website-ului este colecția de interviuri cu medici gorjeni, realizată cu sprijinul Web Logistics. Aceste interviuri au fost concepute cu scopul de a informa utilizatorii despre importanța consulturilor medicale periodice, subliniind necesitatea prevenirii și depistării cancerelor într-o fază incipientă. Astfel, gorjenii sunt încurajați să aibă o atitudine proactivă în gestionarea sănătății lor și să își asume un rol activ în prevenția afecțiunilor oncologice.
Utilizatorii pot descoperi amănunte despre acțiunile și campaniile derulate anterior, precum și informații detaliate despre evenimentele planificate în viitor. Această transparență contribuie la consolidarea relației dintre ABC Gorj și comunitate, încurajând participarea activă și susținerea continuă.
Pentru cei dornici să se alăture cauzei ABC Gorj și să sprijine eforturile în lupta împotriva cancerului, website-ul oferă posibilitatea completării online a formularului 230. Această facilitate simplifică procesul de implicare și susținere financiară, oferind oportunitatea fiecărui individ de a contribui la această cauză nobilă. Astfel, www.abcgorj.ro devine nu doar o sursă de informații, ci și un instrument interactiv și mobilizator pentru întreaga comunitate implicată în această importantă misiune.
Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați website-ul www.abcgorj.ro, dar și să urmăriți pagina de Social Media @ABCGorj. Echipa Web Logistics este responsabilă de gestionarea eficientă a paginii de Social Media @ABCGorj, locul unde se transmit informații relevante, se promovează evenimente și se pune în lumină munca dedicată a ABC Gorj și a comunității implicate.

ABC Gorj și Web Logistics rămân alături de comunitate, continuând să ofere speranță și sprijin în această călătorie dificilă a vieții.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare