Lansarea Brandului Turistic „Visit Baia de Fier” – Descoperă ”Comoara din Munți” în inima Gorjului!

 Lansarea Brandului Turistic „Visit Baia de Fier” – Descoperă ”Comoara din Munți” în inima Gorjului!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Comuna Baia de Fier, situată central în județul Gorj, marchează un moment semnificativ prin introducerea noului brand turistic „Visit Baia de Fier”. Inițial o pagină de social media, acest proiect evoluează acum într-un concept amplu.

Baia de Fier devine astfel prima localitate din Gorj care adoptă un brand turistic, dorind să își consolideze prezența în peisajul turistic regional. Brandul se dorește a fi o reprezentare simplă și echilibrată a autenticității locale. În Baia de Fier, peisajul combină istoria cu relaxarea, aventura cu tradiția.

Misiunea „Visit Baia de Fier” este să ofere călătorilor o experiență autentică într-un mediu care să celebreze natura, istoria și autenticitatea locală. Prin promovarea ospitalității și a aventurii responsabile, brandul își propune să fie ghidul turiștilor, încurajând conservarea și protejarea patrimoniului natural și cultural.

Despre Logo și Slogan

Logo-ul „Visit Baia de Fier” este rezultatul unei munci atente și dedicate, reflectând bogăția tradițiilor și potențialul extraordinar pe care această zonă îl oferă. Muntele Verde, în centrul logo-ului, simbolizează legătura profundă cu natura și înălțimea impunătoare a Munților Parâng. Peștera Muierilor Negru, delicat integrată, aduce un element de mister și profunzime, subliniind istoria și misterele locului.

Sloganul „Comoara din Munți” rezumă esența a ceea ce oferă Baia de Fier. Ca o comoară ascunsă în adâncul munților, Baia de Fier invită vizitatorii să exploreze bogăția peisajului său, să descopere tradițiile autentice și să plece cu amintiri neprețuite.

Fiecare element al logo-ului are o semnificație specifică. Hamacele întinse între două creste sugerează relaxare și conectare cu mediul înconjurător. Cele trei personaje reprezintă prietenia, hărnicia și bucuria – valori esențiale ale experienței „Visit Baia de Fier”. Un schior îndrăzneț pe creasta muntelui amintește de farmecul activităților de iarnă din zonă.

Brandul turistic „Visit Baia de Fier” este realizat în cadrul proiectului de Dezvoltare a Infrastructurii Turistice și de Agrement, cu sprijinul colaboratorilor WEB LOGISTICS și COREPU CONCEPT.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments