Lansare proiect „Totul despre sarcina”

 Lansare proiect „Totul despre sarcina”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Informare corecta, completa si la indemana tuturor!

Dr. Angheloiu Daiana Elena medic obstetrica-ginecologie, impreuna cu echipa Gorjbiz, vin in intampinarea viitorilor parinti printr-un proiect online inedit in Romania, menit sa ofere  un ghid complet despre sarcina, alaturi de cateva surprize.

Asa cum insasi initiatorul proiectului afirma, conceptul TOTUL DESPRE SARCINA s-a nascut in urma experientei personale prin care a constat o deficienta majora in ceea ce priveste accesul la informatie corecta privind aceasta etapa extrem de importanta a vietii, cu consecinte mai putin sau mai mult evidente in functie de patologia fiecarei persoane.

Astfel, proiectul TOTUL DESPRE SARCINA a aparut din dorinta de a veni in ajutorul viitoarelor mamici, proaspetelor  mamici, taticilor dar si oricarei persoane dornice de cunoastere. In Romania se simte nevoia de informare corecta, completa si la indemana tuturor asupra provocarilor pe care le aduce sarcina in viata unei gravide dar si a cuplului, pentru a putea trece cat mai usor prin aceasta perioada.

In cadrul proiectului online TOTUL DESPRE SARCINA, se regasesc informatii de interes pentru femei si mai ales pentru viitoarele mamici referitoare la ovulatie, stil de viata si infertilitate. Tot in cadrul site-ului va puteti calcula varsta sarcinii si in functie de varsta gestationala, veti afla raspunsul la cele mai des intalnite intrebari referitoare la fiecare saptamana de sarcina si la problemele ce pot fi prezente.

In momentul sosirii bebelusului, va puteti informa asupra bagajului pentru maternitate, asupra tipurilor de nastere si travaliului in sectiunea NASTERE.

In categoria POSTNATAL, gasiti articole de maxim interes despre etapele lehuziei, depresia postpartum, rolul tatalui, dar si referitoare la declararea nou-nascutului atat in tara cat si in strainatate.

Dupa nastere si intoarecerea la domiciliu, toate mamicile sunt interesate de bunastarea nou-nascutului. La  sectiunea BEBE, veti gasi informatii riguroase, asupra aspectului nou-nascutului, ingrijirea, dezvoltarea si somnul acestuia.

Mereu suntem pusi in dificultate atunci cand trebuie sa alegem un cadou pentru o graviduta sau pentru proaspetii parinti, fiind o perioada foarte sensibila si delicata. Pe site-ul TOTUL DESPRE SARCINA veti reusi sa ii  surprindeti placut pe cei dragi, oferindu-le unul dintre pachetele cadou personalizate pentru fiecare etapa de sarcina, dar si pentru proaspetii parinti sau nou-nascuti  pe care le puteti achizitiona din sectiunea MAGAZIN online.

Intreaga echipa lucreaza in permanenta pentru dezvoltarea proiectului cu informatii cat mai actuale, complexe si mai interesante si in acelasi timp pentru a raspunde tuturor curiozitatilor adresate de catre cititori.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare