LANSARE PROIECT “SPER – Susținem Pregătirea Educațională Responsabilă”

 LANSARE PROIECT “SPER – Susținem Pregătirea Educațională Responsabilă”
Distribuie sa vada si prietenii tai

ASOCIAŢIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE în calitate de beneficiar, în parteneriat cu CENTRUL JUDEŢEAN DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ GORJ implementează în perioada 6 Mai 2021 – 31 Decembrie 2023 proiectul cu titlul “SPER – Susținem Pregătirea Educațională Responsabilă”, cod MySMIS 139433, finanțat în baza contractului de finanțare POCU/784/6/24/139433.
Valoarea totală a proiectului este de 4.776.545,78 LEI lei, din care finanțarea nerambursabilă reprezintă 4.757.766,58 LEI, valoarea contribuției europene fiind de 4.060.063,92 LEI în timp ce 697.702,66 LEI sunt asigurați din bugetul de stat al României.
Obiectivul general al proiectului este creșterea nivelului de participare la educație a preșcolarilor, elevilor din învățământul primar (6-10 ani), gimnazial (11-14 ani) și secundar superior (14-16 ani) care au părinți plecați la muncă în străinătate prin implementarea unor măsuri integrate de educație și consiliere socială la nivelul județului Gorj și prin stimularea colaborării între unitățile școlare, autoritățile și instituțiile locale, ONG-uri și comunitate.
Grupul țintă vizat în mod direct de activitățile proiectului este de 360 persoane, din care 270 preșcolari și elevi din județul Gorj la care se adaugă 90 de părinți/tutori care au acești copii în îngrijire. Prin intermediul proiectului, copiii vor beneficia de un pachet integrat de servicii de suport educațional, servicii psiho-sociale de sprijin, activități recreative și de socializare cum ar fi participarea la ateliere cu tematici adaptate vârstei, excursii, tabere școlare și activități sportive iar adulții vor beneficia de servicii de educație parentală și de consiliere socială. În plus, copiii vor beneficia de pachete de rechizite la începutul anului școlar si de subvenții în funcție de prezența la școală, prezența la activitățile proiectului și de obținerea de progrese în educație.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:
ASOCIAŢIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE
Manager de proiect: Cristina Ițcuș
E-mail: [email protected]
https://upg.practica-studenti.ro
Telefon: +4 021.539 78 77
Download document integral (format .pdf)

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare