Laborator nou la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

 Laborator nou la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Un laborator de angiografie, ce urmeaza sa se dezvolte pe o perioada de doi ani, va fi realizat in cadrul SJU Targu Jiu.

In cursul lunii viitoare se va sa incheia un acord-cadru intre administratia spitalului si un operator medical care asigura servicii de imagistica medicala.

Angiografia este un test de imagistica, ce utilizeaza raze X pentru a vizualiza vasele de sange ale organismului. Se investigheaza artere sau vene ingustate, blocate, marite sau care prezinta malformatii din mai multe parti ale corpului: pelvis, creier, inima, brate, gat, piept, abdomen (rinichi si ficat), picioare.

Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea de servicii de diagnostic si tratament angiografic, asigurand o cat mai buna diagnosticare si tratament acordat pacientilor, la un standard calitativ superior, astfel incat sa se obtina un grad de complexitate crescut al patologiilor tratate in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu. La finalul prezentei proceduri de atribuire se va incheia un acord-cadru pe o perioada de 48 de luni, cu un operator economic”, au transmis reprezentatii Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Bugetul aprobat pentru plata serviciilor medicale amintite este de peste 30 de milioane RON.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare