Laborator genetic de ultimă generație la Targu Jiu

 Laborator genetic de ultimă generație la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Redam integral comunicatul de presa AOA Gorj 2017:

Avem bucuria să vă anunțăm că Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017, împreună cu mai multe fundații, societăți comerciale și persoane fizice au reușit să achiziționeze și să doneze, în timp util, Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu un laborator genetic de ultimă generație, care va fi pus în funcțiune zilele viitoare.

În scurt timp, la Târgu Jiu se vor putea procesa circa 200 de teste de covid-19 pe zi. Este un progres extraordinar, având în vedere că de la debutul pandemiei au fost testați, în total, circa 600 de gorjeni, în alte centre, din țară.

Acest laborator genetic va ajuta la diagnosticarea în timp util și a altor afecțiuni medicale grave, fapt care nu era posibil până acum în unitățile sanitare din Gorj.

Achiziționarea laboratorului genetic a presupus un efort financiar important, care a fost posibil pentru că mai multe entități și oameni de afaceri au sprijinit inițiativa Asociației Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017.

Sperăm să rămânem împreună, și după finalizarea acestui proiect, pentru că e nevoie de aportul nostru comun, în multe alte domenii.

Un rol important  l-a avut echipa medicala a Spitalului Judetean de Urgenta Targu – Jiu, care a asigurat consultanța de specialitate în toată această perioadă și a supravegheat personal operațiunile de instalare și punere în funcțiune a laboratorului.

Pe lângă cele șapte tuneluri de dezinfecție donate deja de Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017, spitalelor din Târgu Jiu și Târgu Cărbunești și Serviciului Județean de Ambulanță, zilele viitoare vom mai dona 1.000 de teste, în afară de cele achiziționate odată cu laboratorul genetic,  alte consumabile necesare laboratorului, 200 de combinezoane impermeabile, 1600 de combinezoane de protecție de unică folosință, 1000 de măști, 300 de vizete de protecție a feței, alcool sanitar și două expresoare de cafea.

Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 a colectat donații și sponsorizări de la următoarele firme și persoane fizice:

DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
CUW IMPEX SRL
ANNA GROUP DELIVERY SRL
LEMNARU CALIN – SPONSORIZARE: combinezoane protectie, vizete protectie, masti
MG ELECTRIC PRIN ASOC. GLASUL SUFLETULUI
MG ELECTRIC AUTOMATION SRL
CERULEX SRL
BIOPICO TRUFFLES SRL
MACOFIL SA
NEACSU DANUT MARIUS
APRILIA SRL
ARTEGO SA
CRILELMAR SRL
MANINTER CAR SRL
EXPLOCARB SRL
PANA IONUT MARIAN
MERTECOM SRL
AMIFUNGHI SRL
TESIVCONS SRL
INTERSTAR GRUP SRL
ROMANIA HIDRO SERVICE
OPTIFARM SRL
ARMEANCA SRL
NWMAN SRL
AMV STYLE SRL
SINTALEX IMPEX SRL
ASOC. CULTURAL EDUCATIVA SOLARIS
ENIGMA COM SRL
CENTRUL DE CALCUL SA
RAUT BRATOLOVEANU DELIA MIHAELA
GT COMPANY CONSTRUCT 2010
MITDAVA SRL
CTM RINCA SRL
FEVALDAN SERVICE SRL
ECONOMIC SRL
MANASIA COSMIN
AJWAH NIDAL VLAD
VONREP SRL
OILPETROMARIO SRL
G&B GROUP SRL
G&G IMPEX SRL
ORNIS PROD SRL
HUCSERV SRL
ACATREX SRL
ELSAT SRL
ARDEREANU ION GABRIEL
CENTRUL MEDICAL PT SANATATE UMANA
TWINAS GROUP SRL
DVL TRANZACTII SRL
DARCOM SRL
ADECCO SRL
MADRAPAN 2018 SRL
DAVEMICAT SRL
NIK BUSINESS SRL
ENERGOMONTAJ SRL
QUARTZ GOLD SRL
HC EXPLO POWDER SRL
PLATFORMA MARIO SRL
VIADMOINSTAL 22 SRL
GASFIVAL SRL
GOANTA CRISTINA
PCG CUBE PROJECT SRL
KILOMETRUL O SRL
BAROUL GORJ
FILIALA GORJ A CASEI DE ASIG. AVOCATI
PRIMDENT SRL
VERASTAR SRL
TORSAN TOURS SRL
PATRASCU-UNGUREANU CRISTIAN GRIGORE
MANESCU MARIUS
FRESHROM LOGISTICS SRL
CAFEMANIA SRL
ENDICAFFE SRL
AGRODSI CONSTRUCT SRL
ROEXIM COM SRL
PRESTOCAV TRUCK SRL
ECRAN FOTO SRL
NATEXPERT SRL
NATEXPERT PERSONAL SRL
IANISOR EXPRESS SRL
BEST CHANCE SRL
DORU VLAD ROSU
BOTU MARIAN
CEAUREANU ALIN
ALDGEN PREST CONSULTING SRL
ALLCRISGUARD SRL
CLASIMB VELOCE SRL
BD CA COMPANY SRL
GEGAU SORIN
ZAHARIA PAUL VICTOR
Dobroiu-Senzaconi Rita
TUDORACHE ADRIANA
PIRVULESCU ERMINA
TOROPU EDUARD
STOENOIU TOPO 2019 SRL
MARA DENISA
VLASIE EMIL COSMIN

Pe această cale, ținem să le mulțumim și acelor asociații, firme și persoane fizice care, deși nu fac parte, deocamdată, din Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017, au contribuit cu donații și sponsorizări importante pentru achiziționarea laboratorului genetic:

ROTARY CLUB TG JIU
ILIE ILINCA
SC GHIOCELA SRL
COLEGIUL MEDICILOR GORJ
CIOCAZANU NARCIS
ASOCIATIA COLOANA INFINITULUI
OBSTEA MOSNENILOR SUSENI
ELENFARM SRL
CAMERA NOTARILOR PUBLICI CRAIOVA
ELECTROCONSTRUCTIA ELCO
BANCA TRANSILVANIA
UNIUNEA ARTISTILOR PLASTICI GORJ
CLINICA LIFE SCAN
DORU COCHINA
HAPPYMED DENTAL ESTETIC SRL
ROBLEO COM
SINDICATUL LIBER INVATAMANT NOVACI
CRETU NICOLAE
SERES PROD SRL
INDUSTRIAL EUMECA
TS PLAST SRL
CNC TECH SRL
TURTOI BOGDAN
BARECOB SRL
ROMDAX SRL
ANA MARIA VILCU
IPECO SA
ASOCIATIA UMANITARA IUNONA
BARBU MARIA
GLPE PLAST SRL
GORUN ADRIAN
BICA MONICA
CABINET AVOCAT CIRSTEA ANA MARIA
AVIMCONT COMPANY SRL.

Nu în ultimul rând, mulțumim Consiliul Județean Gorj și Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu pentru că au reușit să construiască în timp util clădirea în care va funcționa laboratorul genetic.

Sperăm să fie doar primul proiect de amploare, dintr-o serie lungă, la care își dau mâna atât de multe firme, asociații, fundații și oameni de afaceri, care înțeleg să pună binele comun deasupra intereselor personale și de grup.

Presedintele Asociației Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017,

LELIUS STANUSOIU

Sursa: https://www.aoagorj.ro/2020/04/17/comunicat-de-presa-3/

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare