„La Provincia” isi extinde afacerea in Gorj

 „La Provincia” isi extinde afacerea in Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Consilierii locali din comuna Sacelu au aprobat concesionarea a 28 de hectare de teren in zona Campul Mare, acolo unde firma La Provincia” vrea sa se dezvolte.

Primarul din Sacelu, Florin Jurebie, asteapta la licitatia pentru concesionarea terenului si alte firme care vor sa investeasca pe termen lung in zona.

Noi o sa dam spre concesiune 28 de hectare de teren la Campu Mare. Eu nu stiu acum de ce suprafata de teren au nevoie cei de la Provincia. Ei vor sa se dezvolte aici in industria agro-alimentara. Vor sa implementeze trei proiecte cu finantare europeana de productie si desfacere. Din ce am vorbit cu ei vor angaja aproximativ 100 de oameni. (…)

(…) Noi ne dorim sa facem aici o zona industriala. Nu stim daca La Provincia” vrea sa concesioneze toate cele 28 de hectare. De aceea noi ii asteptam si pe altii care vor sa faca ceva la Sacelu. Noi am facut o evaluare a terenului si o sa stabilim si un pret. Eu ma gandesc pe termen lung la faptul ca se va face o investitie pentru urmatorii 49 de ani, la locurile de munca de aici, dar si la impozitele care vor ajunge la primarie”, a declarat edilul din Sacelu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare