Județul Gorj primește 184,89 milioane de Euro pentru dezvoltarea IMM-urilor și crearea a locurilor de muncă

 Județul Gorj primește 184,89 milioane de Euro pentru dezvoltarea IMM-urilor și crearea a locurilor de muncă
Distribuie sa vada si prietenii tai

Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă (PTJ) a făcut un anunț important pentru dezvoltarea economică a județului Gorj. A fost lansat Ghidul solicitantului pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului”, parte a componentei „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”.

Bugetul alocat pentru apelul de proiecte dedicat județului Gorj este impresionant, ajungând la 184,89 milioane de euro, semnificativ pentru a sprijini dezvoltarea sectorului IMM-urilor și a economiei locale.

Aceste apeluri de proiecte nu se adresează doar județului Gorj, ci și altor cinci județe, și anume Dolj, Prahova, Hunedoara, Galați și Mureș. Potențialii beneficiari au la dispoziție două luni de la data lansării apelurilor pentru a pregăti cererile de finanțare și documentele aferente.

Data de început pentru depunerea cererilor de finanțare este 20 decembrie 2023, începând cu ora 11:00. Termenul final de depunere a proiectelor este 20 martie 2024, la ora 24:00.

Aceste apeluri de proiecte au scopul de a sprijini acțiuni menite să stimuleze investițiile productive în cadrul IMM-urilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a economiei locale și la crearea de noi locuri de muncă. Este o oportunitate importantă pentru comunitatea de afaceri din Gorj de a dezvolta întreprinderi solide și de a contribui la prosperitatea regiunii.

Antreprenorii și întreprinzătorii din județul Gorj sunt încurajați să se implice activ în acest apel de proiecte și să se pregătească pentru a accesa aceste fonduri importante care pot contribui semnificativ la creșterea economică și la îmbunătățirea situației ocupării forței de muncă în regiune.

Sursa: https://www.adroltenia.ro/32156-milioane-euro-sunt-disponibile-pentru-imm-urile-din-judetete-dolj-si-gorj-prin-programul-tranzitie-justa-2021-2027/

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments