Jocurile Netflix ajung astazi pe aplicatia de Android

 Jocurile Netflix ajung astazi pe aplicatia de Android
Distribuie sa vada si prietenii tai

Incepand de astazi, Netflix lanseaza primele jocuri in platforma sa de streaming. Acestea vor fi disponibile pentru toti utilizatorii Netflix, inclusiv pentru cei din Romania.

Pentru inceput, cinci jocuri sunt incluse pentru abonatii Netflix, acestea ruland fara reclame in timpul jocului si fara achizitii in aplicatie: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast si Teeter Up

Ne plac jocurile, fie ca este vorba de jocuri fizice (Floor Is Lava), jocuri de minte (The Circle) sau Squid Game. Si ne place sa ne distram membrii. De aceea suntem incantati sa facem primul pas in lansarea in lume a jocurilor Netflix pe mobil. Incepand de astazi, membrii de pretutindeni pot juca cinci jocuri mobile: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) si Teeter Up (Frosty). Pop).

Indiferent daca iti doresti un joc obisnuit pe care il poti incepe de la zero sau o experienta captivanta care sa te permita sa aprofundezi in povestile tale preferate, vrem sa incepem sa construim o biblioteca de jocuri care sa ofere ceva pentru toata lumea. Ne aflam in primele zile ale crearii unei experiente de joc grozave si suntem incantati sa va ducem in aceasta calatorie cu noi”, au declarat reprezentantii Netflix intr-un comunicat oficial.

Lansarea de astazi este doar pentru telefoanele si tabletele Android. Netflix a precizat ca jocurile vor fi disponibile pe dispozitivele iOS „in urmatoarele luni”.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare