Iulian-Vasile Popescu invata de la cei mai buni manageri cum sa transforme Gorjul intr-un judet precum Clujul sau Brasovul

 Iulian-Vasile Popescu invata de la cei mai buni manageri cum sa transforme Gorjul intr-un judet precum Clujul sau Brasovul
Distribuie sa vada si prietenii tai

Judetul Gorj are nevoie de o schimbare majora de viziune asupra dezvoltarii pe toate planurile, iar candidatul PNL la conducerea Consiliului Judetean Gorj—IULIAN-VASILE POPESCU a inteles ca pentru a putea creiona un program fezabil, primul pas este sa inveti de la cei care au reusit sa implementeze cu succes proiecte ambitioase.

Din acest motiv, candidatul liberal—tanar antreprenor cu o experienta relevanta in management, a mers in vizita in Oradea, in Cluj-Napoca si in Brasov, pentru a face schimb de idei cu profesionistii care au reusit sa modernizeze cele trei urbe, transformandu-le in centre de dezvoltare economica, culturala si educationala. Astazi, cele Cluj-Napoca, Oradea si Brasov au ajuns la standarde de viata comparabile cu marile orase din Vest, devenind extrem de atractive pentru tinerii valorosi indiferent de domeniul de activitate.

Iulian-Vasile Popescu—candidatul caruia Ii Pasa de Gorj—sustinut de Boc, Bolojan si Vestea

Este de apreciat felul in care candidatul PNL la conducerea Consiliului Judetean Gorj a fost primit si perceput de catre adevaratii profesionisti in administratia locala, cu rezultate cuantificabile a oraselor care astazi fac concurenta capitalei Romaniei si multor orase europene.

Emil Boc – primar Cluj-Napoca : „Clujul si Gorjul au multe lucruri in comun si au mai ales sansa de a se moderniza prin utilizarea fondurilor europene. Ma bucur ca Partidul National Liberal merge la conducerea Consiliului Judetean pe mana tinerilor, pe mana lui Iulian Popescu. Este omul care are expertiza profesionala, vine din mediul privat si are dorinta si stiinta de a aduce Europa, acasa in Gorj.

Pentru asta, pentru a aduce Europa la noi acasa, sustineti Iulian Popescu pentru presedintia Consiliului Judetean Gorj, sustineti echipa PNL sa avem Europa la noi acasa, la Gorj si la Cluj. „

Ilie Bolojan – primar Oradea: « Sunt primarul Oradiei, Ilie Bolojan.  Dupa 12 ani la primaria Oradea, candidez la functia de presedinte a Consiliului Judetean Bihor.

De ce? Pentru ca judetul Bihor a ramas in urma orasului Oradea. Aceasta situatie nu este doar in Bihor, este si la Gorj, si discutand cu colegul meu Iulian Popescu, am constat ca avem aceleasi probleme si avem aceleasi proiecte.

De la reabilitarea drumurilor, la extinderea retelelor de apa si canalizare, pana la gasirea unor solutii pentru a genera locuri de munca mai multe si mai bine platite pt locuitorii nostrii si atragerea de investitori si la dezvoltarea turismului,  acestea sunt problemele pe care le avem in comun.

Si am incredere ca avand in vedere experienta dansului din domeniul privat, faptul ca a reusit sa gestioneze cu criterii de eficienta bani privati, va pune aceasta expertiza la dispozitia judetului astfel incat sa se aduca mai multi bani europeni, sa se faca mai multe proiecte, banii sa fie cheltuiti corespunzator pt ca judetul Gorj sa se dezvolte in anii urmatori. »

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, este cunoscut in special datorita performantei de a construe in Brasov primul aeroport international din Romania postdecembrista.

Santierul aeroportului, obiectiv finalizat în proporție de 50%. Aeroportul are o suprafata de 200 ha si va fi unul international, cu toate facilitățile.

Proiectele de infrastructura din județ, au fost finantate cu fonduri europene in valoare de peste 300 milioane lei, in ultimii patru ani.

Adrian Vestea—Presedintele Consiliului Judetean Brasov—despre  Iulian-Vasile Popescu : « Iulian Popescu de la Gorj, vine din mediu privat si intelege foarte bine lucrurile acestea si modul in care trebuie sa ai un management eficient. Am toata convingerea ca va aduce Gorjul acolo unde ii este locul. »

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare