ITM a lansat o aplicatie mobila pentru inregistrarea zilierilor

 ITM a lansat o aplicatie mobila pentru inregistrarea zilierilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Inspectia Muncii pune la dispozitie o aplicatie mobila care va putea fi utilizata de catre toti angajatorii care folosesc zilieri.

ITM a lansat recent aplicatia mobila „Inspectia Muncii”, un instrument pe care angajatorii care lucreaza cu zilieri vor trebui sa-l foloseasca pentru inregistrarea in noul registru electronic de evidenta. Pana acum, inregistrarea se facea pe hartie.

Inspectia Muncii este o aplicatie moderna, usor de utilizat, care vine in sprijinul angajatorilor si va reprezenta singura modalitate legala de inregistrare a activitatilor prestate de zilieri, fiind atat in avantajul angajatorului, cat si al lucratorului, ambii beneficiind, astfel, de protectia legii. Totodata, tin sa multumesc public echipei de lucru care, prin mult efort si tenacitate, a facut posibila realizarea acestei prime aplicatii mobile din administratia publica centrala”, a declarat Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat.

Toate informatiile necesare unui utilizator al aplicatiei mobile se vor putea obtine accesand site-ul ITM, www.inspectiamuncii.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare