Invitatie la vernisaj din partea Muzeului National „Constantin Brancusi”

 Invitatie la vernisaj din partea Muzeului National „Constantin Brancusi”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Vineri, 3 decembrie, ora 17:00, Muzeul National “Constantin Brancusi” din Targu Jiu va gazdui vernisajul expozitiei „O alta experienta digitala”.

Lucrarile expuse sunt semnate de artistii Catalin Negrea si Catalin Alexandrescu.

Este un experiment mixt digital in care imaginea este elementul principal de constructie. Asa cum spuneau suprarealistii, lucram cu imagini, nu cu elemente de limbaj plastic, lucram cu spatiul oniric, cu imponderabilitatea si evaziunea din real. Tehnicile digitale contemporane permit cu rapiditate rezolvarea unor asemenea imagini. Noi, in experimentul de fata ne oprim la fotomanipulare digitala, o tehnica relativ simpla, dar cu expresivitate mixta, implicand efecte, filtre, jocuri cu imagini de tip png. ( decupaje) si alte asemenea metode pe prelucrare. Este o propunere post romantica, cu elemente suprarealiste cu trimiteri catre concept art, care speram sa dea o traire unica privitorului„, a punctat Catalin Negrea in legatura cu tehnica lucrarilor din expozitie.

Catalin Negrea este artist plastic, membru al Uniunii Artistilor Plastici filiala Targu Jiu, iar Catalin Alexandrescu este artist vizual, absolvent al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare