Investitii noi la o scoala din Targu Jiu

 Investitii noi la o scoala din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Scoala Gimnaziala ”Constantin Brancusi” din Targu Jiu beneficiaza de noi investitii, in plina pandemie de COVID-19. Primarul Municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, a anuntat ca va exista un nou teren de sport cu suprafata sintetica si un nou sistem de incalzire.

Continuam investitiile in scoli! Chiar daca suntem in plina criza generata de noul coronavirus, mergem inainte cu proiectele pe care ni le-am propus. Educatia este un domeniu prioritar si trebuie sa pregatim unitatile de invatamant pentru momentul in care se vor relua cursurile. Scoala Generala ”Constantin Brancusi” beneficiaza de un nou teren de sport cu suprafata sintetica, dar si de un nou sistem de incalzire care este montat chiar zilele acestea. Unitatea a beneficiat de mai multe investitii in ultima perioada, fiind dotata cu table interactive in fiecare clasa, sistem de sonorizare, aparate de aer conditionat. Este un proiect pe care l-am gandit impreuna cu doamna consilier Daniela Vulpe, careia ii multumesc pentru implicare”, a declarat Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu a precizat ca dupa ce va trece pandemia de COVID-19, bazele sportive vor trebui sa stea la dispozitia elevilor chiar si pe timpul vacantelor.

La Scoala Gimnaziala “Constantin Brancusi” au fost realizate in ultima perioada mai multe investitii: „Unitatea a beneficiat de mai multe investitii in ultima perioada, fiind dotata cu table interactive in fiecare clasa, sistem de sonorizare, aparate de aer conditionat“, a mai adaugat primarul din Targu Jiu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare