Investitii la Universitatea „Constantin Brancusi”

 Investitii la Universitatea „Constantin Brancusi”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Universitatea „Constantin Brancusi“ din Targu Jiu a obtinut de la Ministerul Educatiei o suma de doua milioane de lei noi pentru reabilitarea mai multor sedii in care isi desfasoara activitatea.

Am reusit sa deblocam sume de la Ministerul Educatiei Nationale. A fost o ordonanta de urgenta pentru ca se pot da bani doar bani pentru investitii. Este vorba de o suma totala de doua milioane de lei

(…) Avem mai multe lucrari de investitii. La Facultatea de Inginerie se vor desfasura lucrari de interior: zugraveli, inlocuirea parchetului, podelelor si alte dotari. La cladire din complexul Debarcader vor avea loc lucrari de amploare. In primul rand, cladirea trebuie finalizata si mai este nevoie de o serie de lucrari.

In complexul Gardu, unde avem un sediu administrativ, hidroizolatia este deteriorata si mai ploua unele birouri. Acolo au inceput lucrarile pentru refacerea hidroizolatiei la acoperis. Lucrarea a inceput si este in curs de executare“, a declarat rectorul Universitatii “Constantin Brancusi”, Sorin Purec.

O lucrare de amploare are loc in cladirea unde isi desfasoara activitatea Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Drept si Administratie Publica, cladire aflata in zona centrala (Strada Victoriei) din Targu Jiu: “Este o lucrare mai complexa, avand in vedere faptul cladirea este monument istoric si se efectueaza lucrari de restaurare care au necesitat obtinerea de autorizatii de la Ministerul Culturii. Se realizeaza lucrari de refacere a fatadei si a acoperisului. Valoarea lucrarilor de restaurare se ridica la suma de aproximativ 160.000 de lei“, a precizat Purec

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare