Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole: O oportunitate extraordinară pentru agricultori și producători din domeniul alimentar

 Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole: O oportunitate extraordinară pentru agricultori și producători din domeniul alimentar
Distribuie sa vada si prietenii tai

ETHIC PRO CONSULTING te invită la un eveniment online crucial pentru afacerea ta din domeniul alimentar.

Este momentul să afli tot ce trebuie să știi despre Intervenția DR22 – „Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole”.

 Detalii despre eveniment:

Data și ora: 18 octombrie 2023, orele 18:30 – 20:00

Moderator: Ilariana-Maria JORS, expert în finanțări nerambursabile, cu o experiență de peste 15 ani în elaborarea și implementarea de proiecte pentru fonduri europene.

Acest eveniment îți oferă o ocazie unică de a te informa și pregăti pentru a accesa fondurile vitale pentru afacerile agricole și alimentare. Cu experți din domeniu și specialiști în accesarea fondurilor europene, vei învăța totul despre Intervenția DR22 și cum te poți califica pentru acest sprijin esențial.

Prezentatori:

Răzvan DOȚA – Consultant accesare fonduri europene: Cu o vastă experiență în accesarea și implementarea finanțărilor AFIR agricole și non agricole, microgranturi sau granturi pentru capitalul de lucru, Răzvan Doța îți va prezenta toate informațiile esențiale despre Intervenția DR22 și cum te poți apropia de punctajul maxim din barem.
Andrei-Sorin BACIU – Inginer Horticol: Cu peste 20 de proiecte implementate și livrări de echipamente pe Start-Up Nation și PNDR 6.4, Andrei-Sorin BACIU va discuta despre tehnologiile eligibile în cadrul INTERVENȚIEI DR22, oferindu-ți informații prețioase despre echipamentele pe care le poți achiziționa.

Agenda evenimentului:

– Prezentarea evenimentului (Ilariana-Maria JORS)
– Descriere Intervenție DR22 – „Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole” (Răzvan DOȚA)
– Prezentarea tehnologiilor eligibile în cadrul Intervenției DR22 (Andrei-Sorin BACIU)
– Sesiune de întrebări și răspunsuri

Nu rata această oportunitate unică de a-ți dezvolta afacerea în domeniul agricol/alimentar! Evenimentul este online, așa că poți participa de oriunde.

Accesați evenimentul la următorul link:

?  https://t.ly/mR513
Meeting ID: 835 2932 4762
Passcode: 606518

Un viitor mai strălucit pentru agricultură și industria alimentară din România țe așteaptă.

Noi aducem expertiza, tu adu pasiunea și dorința de a crește!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare