Investitii importante pentru un spital din judetul Gorj

 Investitii importante pentru un spital din judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ambulatoriul spitalului din Targu Carbunesti a intrat intr-un proces de reabilitare, modernizare si dotare cu aparatura medicala, dar si cu echipamente contra noului coronavirus. Investitia se ridica la aproximativ 7.000.000 de euro.

Am reusit sa obtinem fonduri europene pentru reabilitarea, modernizarea si dotarea ambulatoriului. Investitia este de 2.000.000 de euro. S-a construit deja un etaj, va fi aici si un lift, vor fi saloane pentru internari de o zi. Se lucreaza bine, mai ales ca nu sunt pacienti la cabinetele din ambulatoriu. Sunt bolnavi pe sectii, dar muncitorii lucreaza in zona alba si nu este niciun fel de pericol. Investitia ar trebui sa fie gata in 2023.

(…) Pe langa aceasta investitie asteptata din 2017, autoritatile locale au mai obtinut finantare pentru un proiect de 5.000.000 de euro, bani care vor ajunge tot la ambulatoriu. Va fi si o dotare cu aparatura medicala aici, dar si cu echipamente anti-covid. Necesarul a fost facut chiar de cadrele medicale din spital, dar si de conducerea unitatii spitalicesti, pentru ca ei stiu cel mai bine de ce au nevoie acolo. S-au luat tunele pentru dezinfectare, aparate cu ultra-violete si multe alte aparate”, a declarat primarul din Targu Carbunesti, Danut Birau.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare