Investitii importante la un spital din Gorj

 Investitii importante la un spital din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare, a semnat mai multe contracte de finantare pentru derularea unor proiecte ce au drept scop imbunatatirea sistemului nostru de sanatate, in special in contextul actual al traversarii crizei sanitare. Investitiile in echipamente si aparatura medicala pentru spitalele din tara depasesc 78 milioane RON.

Una dintre unitatile medicale ce va primi fonduri europene in valoare de peste 10 milioane RON este Spitalul Orasenesc “Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbesti Jiu, Gorj, care, prin dotarea cu echipamente pentru tratament, preventie, decontaminare si protectie, va putea oferi o mai buna ingrijire pacientilor.

Proiectele finantate vizeaza in general limitarea raspandirii virusului, precum si a efectelor grave ale acestuia asupra populatiei Romaniei, prin obtinerea unui raspuns cat mai prompt al sistemului medical, inclusiv prin asigurarea necesarului de materiale specializate de protectie pentru personalul nostru medical.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare