Investitii din fonduri europene la Scoala Gimnaziala „Constantin Savoiu”

 Investitii din fonduri europene la Scoala Gimnaziala „Constantin Savoiu”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: scoalagorjeana.com

Un proiect din fonduri europene, de peste 1,4 milioane de euro, intra in linie dreapta la Targu Jiu. Este vorba de modernizarea Scolii Gimnaziale „Constantin Savoiu“. Pe langa reabilitarea totala a unitatii de invatamant se urmareste construirea unei sali de sport si a unui amfiteatru. Scoala a beneficiat si in anul 2019 de investitii in valoare de 70.000 de lei.

Inca un proiect important, de peste 7 milioane de lei, din fonduri europene, intra in linie dreapta. Este vorba de reabilitarea Scolii Gimnaziale ”Constantin Savoiu” (nr. 8). Tocmai am fost anuntat ca proiectul depus de noi este propus pentru a fi evaluat tehnic si financiar ca etapa in procesul de contractare. In acest caz, pe langa reabilitarea totala a unitatii de invatamant, vorbim si de construirea unei sali de sport si a unui amfiteatru, cu fonduri europene.

De altfel, aceasta unitate a beneficiat la sfarsitul anului trecut si de terenuri de sport sintetice, investitie in valoare de aproximativ 70.000 lei, mobilier nou si de fonduri pentru dotarea laboratorului de Informatica.”, a declarat primarul Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare