Investitie de jumatate de milion de euro intr-o platforma care intermediaza sesiuni online cu specialisti

 Investitie de jumatate de milion de euro intr-o platforma care intermediaza sesiuni online cu specialisti
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fondul de investitii Neogen Capital investeste 500.000 euro si expertiza BestJobs in dezvoltarea serviciului Avocado.red, o platforma integrata care conecteaza utilizatorii cu specialisti din diferite domenii, precum terapeuti, avocati sau life coaches.

La Neogen Capital, investim doar in ce ne pricepem si proiectele sunt in general marketplace-uri in ultima perioada, categorie din care face parte si Avocado, pentru ca acopera servicii oferite cu ajutorul unor freelanceri si consultanti. Bariera digital-nedigital este din ce in ce mai subtire, ceea ce inseamna ca tehnologia aduce mai usor la indemana oamenilor diferite servicii pe care in mod traditional nu le puteau accesa in sfera digitala”, a afirmat Calin Fusu, antreprenor & fondatorul platformei de recrutare Bestjobs si al Grupului Neogen.

Startup-ul Avocado.red se concentreaza momentan pe piata din Romania, insa are deja cativa specialisti internationali care pot fi accesati pe platforma. In planurile de viitor intra insa si extinderea la nivel european, au mai spus reprezentantii startupului.

Platforma Avocado ofera servicii de life & business coaching inca din decembrie 2019, avand in prezent peste 50 de specialisti in life coaching si peste 200 de sesiuni de coaching individual realizate, iar serviciile de consultanta legala si psihoterapie sunt disponibile din 15 iunie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare