Investitie aproape finalizata la o gradinita din Targu Jiu

 Investitie aproape finalizata la o gradinita din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Reabilitarea si extinderea Gradinitei Numarul 8 de pe strada Mioritei din Targu Jiu se apropie de final, anunta primarul Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Investitia va mari capacitatea unitatii de invatamant cu 80 de locuri si a fost finantata cu bani europeni si o suma importanta de la bugetul municipalitatii.

Intram in linie dreapta cu lucrarile la Gradinita Nr. 8 din strada Mioritei. In acest moment se monteaza tamplaria si se pregateste constructia pentru sezonul rece.

Este unul dintre proiectele europene contractate importante pentru zona de Sud a municipiului Targu Jiu prin care marim capacitatea institutiei. Valoarea totala a proiectului este de 4.509.137,11 lei, din fonduri europene, contributia Primariei Targu Jiu fiind de 195.062,49 lei.

Se construieste un nou corp de cladire (parter plus un etaj), marindu-se in acest fel capacitatea gradinitei cu inca 80 de locuri. De asemenea, au fost executate lucrari de reabilitare a spatiilor in care functioneaza gradinita”, a declarat edilul din Targu Jiu

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare