Instituția Prefectului Gorj invită antreprenorii la un eveniment cheie pentru mediul de afaceri local

 Instituția Prefectului Gorj invită antreprenorii la un eveniment cheie pentru mediul de afaceri local
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gorjenii își pot deschide puncte gastronomice locale în mediul rural, un concept HoReCa de afacere cu produse tradiționale, preparate în casă.

Instituția Prefectului Gorj organizează un prim eveniment menit să promoveze înființarea punctelor gastronomice locale. Întâlnirea va pune accentul pe dezbaterea și promovarea unor subiecte esențiale pentru agro-turism și micii producători din județul nostru.

Evenimentul, programat pentru joi, 7 decembrie, începând cu orele 14:00, va avea loc la Căminul Cultural Polovragi. Tema centrală a dezbaterii va fi „Înființarea și Promovarea Punctelor Gastronomice Locale”. Este un bun prilej pentru proprietarii de puncte gastronomice locale, precum și pentru cei interesați să intre în acest domeniu, de a se reuni, de a schimba idei și de a contribui la evoluția acestui sector.

Invitați speciali:
Veronica Țăran-Baciu – Director General al Agenției Naționale a Zonei Montane și Consultant pentru Puncte Gastronomice Locale
Aurel Simion – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Dorian Lungu – Președinte Asociația Gastro Local

Punctele gastronomice locale sunt într-o creștere numerică continuă la nivelul întregii țări. În perspectiva adoptării noii legislații care le va reglementa, este imperativ să existe o voce comună și un schimb de bune practici pentru a sprijini această industrie în dezvoltarea sa. Acest tip de întâlniri vor oferi un cadru propice pentru informarea corectă și în timp real, esențială pentru creșterea calității serviciilor oferite de aceste puncte gastronomice.

Participanții așteptați la eveniment includ deținători de puncte gastronomice locale, antreprenori interesați să își deschidă astfel de afaceri, precum și persoane angajate în promovarea ideii de gastronomie locală în cadrul comunității lor.

Instituția Prefectului Gorj încurajează toți cei implicați să participe activ la aceste dezbateri, contribuind astfel la consolidarea și dezvoltarea durabilă a sectorului gastronomic local. Prin astfel de inițiative, se urmărește consolidarea comunității de afaceri locale și crearea unui mediu propice pentru inovație și creștere economică. Evenimentul se dorește a fi un pas semnificativ către întărirea colaborării dintre agenții economici și autoritățile locale în beneficiul întregii comunități.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare