ING Bank România Deschide Oportunitatea Educației Sustenabile: Programul „Adoptă un Proiect” oferă Finanțare pentru Instituțiile de Învățământ din Gorj

 ING Bank România Deschide Oportunitatea Educației Sustenabile: Programul „Adoptă un Proiect” oferă Finanțare pentru Instituțiile de Învățământ din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

ING Bank România, una dintre cele mai importante instituții financiare din țară, aduce vestea bună pentru instituțiile de învățământ din România și din județul Gorj implicit, lansând o nouă ediție a programului „Adoptă un Proiect”. Această inițiativă are ca scop finanțarea proiectelor sustenabile din grădinițe, școli și licee, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la crearea de spații propice pentru educație.

În perioada 9-30 octombrie 2023, instituțiile de învățământ din Gorj au ocazia să înscrie proiecte și inițiative care să aibă un impact pozitiv asupra mediului și să ofere un cadru propice dezvoltării elevilor. Fondurile alocate pentru această ediție a programului se ridică la impresionanta sumă de 315.000 EUR, iar proiectele câștigătoare pot primi finanțări de până la 50.000 EUR fiecare.

Câștigătorii acestor finanțări vor fi anunțați la data de 27 noiembrie, după un proces riguros de selecție și jurizare, în care sunt implicați angajații ING Bank România. Această inițiativă încurajează instituțiile de învățământ din Gorj să se implice activ în soluționarea problemelor legate de mediu și să dezvolte proiecte educaționale inovatoare.

Mihaela Ioniță, Director de Resurse Umane la ING Bank România, a subliniat importanța programului „Adoptă un Proiect” și impactul său asupra comunităților și mediului înconjurător. Ea a declarat: „Școlile reprezintă primul loc în care tinerii au ocazia să experimenteze spiritul de comunitate și să înțeleagă importanța protejării mediului înconjurător. De aceea, ne dorim să contribuim la transformarea școlilor în spații de învățare și colaborare, care să aducă împreună comunitățile și să promoveze un mod de viață mai sănătos. Programul „Adoptă un Proiect” răspunde acestor nevoi, fiind susținut de colegii noștri din ING Bank, și având scopul de a facilita tranziția către o lume mai sustenabilă și de a pregăti mai bine generațiile viitoare să susțină această tranziție.”

Calendarul programului „Adoptă un Proiect” pentru anul 2023 include mai multe etape, precum perioada de înscriere, preselecția proiectelor, jurizarea, votarea și, în cele din urmă, implementarea proiectelor câștigătoare. Aceasta va oferi instituțiilor de învățământ din Gorj timp suficient pentru a-și pregăti și implementa proiectele lor de sustenabilitate.

Inițiat în 2013, programul „Adoptă un Proiect” a susținut până în prezent 77 de proiecte în România, oferind finanțări în valoare totală de peste 1,2 milioane de euro. Această susținere financiară este acordată exclusiv pe baza susținerii, jurizării și votului echipei ING Bank România.

Sursa: https://ing.ro/informatii-utile/ING-Bank-Romania-da-startul 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare