Incubator de ultima generatie la un spital din judetul Gorj

 Incubator de ultima generatie la un spital din judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Spitalul „Sfantul Stefan” din Rovinari are in dotare, incepand din aceasta saptamana, un incubator deschis tip masa de reanimare, aparatul reprezentand o sansa, in plus, la viata pentru nou-nascutii prematur.

Un incubator deschis tip masa de reanimare, de ultima generatie, ce asigura un microclimat neonatal optim pentru nou-nascutii prematuri, a intrat, recent, in dotarea Sectiei de Neonatologie a Spitalului Sfantul Stefan Rovinari.  In urma cererilor de finantare depuse de catre echipa spitalului fondurile pentru acest aparat au fost primite de la Ministerul Sanatatii .

Astfel ca, inceputul vietii este cel mai important moment, iar felul in care ne ingrijim de nou-nascuti reprezinta pasaportul pentru viitor. (…)

(…) Suntem increzatori ca si aceasta investitie se va reflecta in cresterea calitatii actului medical si a starii de sanatate a unei noi generatii”, au declarat reprezentantii spitalului.

Noul incubator aliniaza sectia Neonatologie a Spitalului Rovinari la nivelul standardelor internationale cerute pentru o maternitate de grad II.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare