Incepe „Scoala de Vara”, in online, pentru functionarii publici

 Incepe „Scoala de Vara”, in online, pentru functionarii publici
Distribuie sa vada si prietenii tai

Institutul National de Administratie, aflat in subordinea MDLPA, organizeaza „Scoala de Vara” in perioada 12 august – 30 septembrie 2021.

Aceasta va cuprinde o serie de webinarii care vor fi impartite in trei sectiuni:

  • Focus pe solutii – webinarii de specialitate care clarifica probleme stringente aparute in munca de zi cu zi a functionarilor publici;
  • Bune practici – webinarii care faciliteaza schimbul de bune practici atat la nivel local, cat si la nivel national si international, dedicate alesilor locali si functionarilor publici;
  • Inovare prin formare – webinarii interactive despre teme de interes pentru administratia publica.

Webinariile se adreseaza factorilor de decizie, demnitarilor, inaltilor functionari publici, functionarilor publici de conducere si de executie, alesilor locali si personalului contractual din administratia publica centrala si locala.

Prin aceasta initiativa, Institutul National de Administratie porneste demersurile pentru formarea unui hub de cunoastere in administratia publica, care va include webinarii, analize, studii de caz si o biblioteca virtuala. In ultimele luni am pregatit programe si proiecte foarte bune, am dezvoltat reteaua de formatori si suntem pregatiti sa oferim excelenta in formarea si profesionalizarea functionarilor publici”, a declarat Corina Licea, presedinte INA.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare