Incep lucrarile la o noua baza sportiva moderna din Targu Jiu

 Incep lucrarile la o noua baza sportiva moderna din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu, a anuntat ca reprezentantii CNI au emis ordinul de incepere a lucrarilor la baza sportiva cu nocturna, in perimetrul detinut de Universitatea “Constantin Brancusi” din zona Debarcader.

Licitatia a fost castigata de firma Pol Orient, care urmeaza sa amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA si FRF: 105 m x 68 m, cu nocturna si tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis cu dimensiunea de 20 m x 40 m, o cladire cu vestiare si administrativa si o parcare pentru autovehicule si autocar.

Tocmai am fost anuntat oficial de Compania Nationala de Investitii ca a fost emis ordinul de incepere a lucrarilor cu data de 13 octombrie (…).

(…) Este o lucrare destinata in primul rand studentilor, dar si celorlalti iubitori de sport. Consider ca o institutie de invatamant superior, asa cum este Universitatea „Constantin Brancusi”, trebuie sa detina toate dotarile necesare, inclusiv o baza sportiva moderna. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea si modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Targu Jiu si incurajam tinerii sa se indrepte catre sport.

Ne dorim o universitate puternica, ne dorim sa avem un adevarat centru universitar la Targu Jiu”, a transmis Romanescu pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare