Incep lucrarile de modernizare la o gradinita din Gorj

 Incep lucrarile de modernizare la o gradinita din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Autoritatile locale din Targu Jiu, Gorj, au emis ordinul de incepere al lucrarilor de extindere si modernizare a Gradinitei Numarul 1 din localitate (situata pe Strada Grivitei). Investitia se ridica la aproximativ 900.000 RON.

Extindem si Gradinita Nr. 1 din strada Grivitei si cream tot mai multe locuri pentru copii, mai ales ca de acum inainte vor fi impuse noi reguli in unitatile de invatamant. A fost emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru data de 7 aprilie si, desi termenul de executie este de 8 luni, ne propunem, asa cum am facut de fiecare data, sa terminam inainte de 1 septembrie, in asa fel incat unitatea sa poata primi la timp copiii.

Investitia se ridica la aproape 900.000 lei si presupune extinderea cu inca doua grupe, la care se adauga spatiile conexe. Se vor executa lucrari de consolidare a cladirii, se va reface acoperisul, iar fatada cladirii va fi reabilitata.

De asemenea, am prevazut din timp masuri pentru ca activitatea celor mici sa nu fie perturbata” a declarat primarul Marcel Romanescu, pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare