Inca un investitor interesat sa deschida o fabrica in Rovinari

 Inca un investitor interesat sa deschida o fabrica in Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Primaria Rovinari

Inca o companie doreste sa deschida o fabrica la Rovinari, Gorj. Anuntul a fost facut de catre primarul Robert Filip, care a declarat ca este in discutii cu un nou investitor pentru oras. Ar fi al patrulea mare investitor care vine in zona in doar patru ani.

Deja functioneaza in orasul condus de Robert Filip doua fabrici de componente auto, unde si-au gasit de munca pana acum cateva sute de oameni, iar cea de-a treia urmeaza sa fie ridicata in acest an.

Primarul din Rovinari a precizat ca este in discutii cu al patrulea investitor, care va crea alte 250 de locuri de munca in Rovinari.

“Inchidem cu 380 de oameni la prima fabrica, la cea de-a doua lucreaza 500. Vor lucra inca 600-700 pana la sfarsitul acestui an acolo. La a treia fabrica, un lider in domeniul imbutelierii, se lucreaza. In doua, trei saptamani se apuca de lucrari si suntem in discutii cu a patra fabrica. Deja jumatate dintre proprietarii de terenuri au fost la noi la primarie, s-au incheiat deja antecontracte, continua sa se incheie. Ne trebuie 30 de hectare de teren. Nu pot sa va spun prea multe detalii. S-au facut primele negocieri. Cum terminam, o sa ceara autorizatie. Este un investitor privat pe care am reusit sa-l convingem ca poate face treaba.”, a declarat Robert Filip la Radio Infinit.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare